Post by muskchilgihoode on Feb 19, 2022 3:40:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Hra super, ale kvuli spouste nechcenych reklam a castem padani hry jsem ji vyhodil. Aplikace je casto spustena i delsi dobu po vypnutí a vyzaduje aby se clovek pripojil na internet kdyz nechce:-)
Hra je zábavná, dokud nedosáhnete určité úrovně. Pak budete muset za zálohu zaplatit skutečné peníze, protože je velmi obtížné postoupit bez placení za další diamanty. Pokud máte peníze na utracení této hry, je to vaše volba, bc. Nebudu lhát, je to zábavná hra, ale odmítám platit za nějaké diamanty
Parádní odreagovačka.
Alien Creeps - Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής ejdi
Zpočátku zábava, dokud se nepokusíte porazit úroveň 200krát, abyste si uvědomili, že musíte utrácet peníze. Styď se.
De to
Alien Creeps TD Стратегии dsm
Alien Creeps - Tower Defense ยุทธศาสตร์ auz
Pěkná hra. Ale drahá položka a musíte ji koupit za skutečné peníze. Hrdina. Cooldown položka trvá příliš dlouho
Alien Creeps - Tower Defense Diskarte uzz
miluji hru. ale má to své problémy...je velmi těžké později ve hře vyhrát. chtěl bych vidět místo kupování jiných hrdinů (se skutečnými penězi), že je můžete nějak odemknout za herní peníze? . a nebo aby byl flak schopen sestřelit vzdušné cíle. prosím vývojáře hry.
Hra se mi líbí, je příjemná na hraní, ale přijde mi velmi otravné, že vás nutí sledovat reklamy bez jakékoli kompenzace nebo vašeho souhlasu, alespoň byste si měli být schopni vybrat, zda chcete sledovat reklamy na drahokamy, nebo ukázat na použití jiného hrdiny...
Skvělý!! Pas času.
hra gr8! skvělá grafika, trochu pomalé upgrady. časový rámec pro některé může být trochu dlouhý. Zábava všude kolem, solidní děj. Užívám si!
Hra vás nutí drtit v naději, že si koupíte tuny nákupů v aplikaci. Jen jeden svobodný hrdina. Pravděpodobně to samé ve všech hrách tohoto vývojáře.
Dobrý design, ale příliš vážený k tomu, že je potřeba dokoupit doplňky, abyste mohli pokračovat.
Nejlepší hraju pořád ok
není to špatná hra, nicméně .. nemůžete zkontrolovat dovednosti hrdiny, abyste se rozhodli, který z nich koupit, takže nemáte ponětí, co kupujete. Časovač speciální nabídky se často resetuje zpět na původní čas. Například už 3 dny se dívám na 2hodinovou speciální nabídku. Je tam tlačítko pro jiné hry, což mě nezajímá. Po dokončení úrovně se objeví okna se speciální nabídkou, která připomene, že existuje speciální nabídka. Pokud to není speciální nabídka, je to okno s jinými hrami. Stále se ptá na hodnocení. JEHO SUPER ANNYOING. Úrovní není mnoho a jsou super krátké, některé zaberou až 15 sekund. Ve hře chybí režim ENDLESS nebo tak něco. Ceny jsou na můj vkus dost vysoké, naštěstí nemusím nic kupovat, jsem milionář, kromě hrdinů, které jsem ztratil a obnovit nefunguje. 1 hrdina stál 10 EUR, což je na můj vkus poněkud drahé. A pro hrdiny neexistují ŽÁDNÉ prodeje. Mám miliony zlata, spoustu drahokamů, nevím, co s nimi dělat, nemám je jak utratit. Hra postrádá jakýkoli popis .. je tam událost, jsou tam odměny, ale netuším, co to je za odměnu .. jsou tam zkřížené 2 šroubové klíče .. co to je? Je tam červená trubka .. co to je? Myslím, že jsou to mody, což mi připomíná, že tam není žádný inventář, je tam SPOUSTU náhodných modů, nemůžete je prodat, zničit... jen procházíte stovkami různých modů, které vás nezajímají.
Připomíná mi to Tower Defense hru Star Wars. Pěkná grafika, trochu vtipná (načítací obrazovka nějakou dobu trvá, než se upraví).
skvělé
Pěkná hra, pak si musíte dokoupit doplňky, abyste pokročili v hraní za 2hvězdičkovou úroveň, např.... Air Strikes atd...
Úplná bomba super doporučuji
Velmi dobrá věžovka ale později moc hard
Nákup ve hře měl podle pokynů zastavit jakoukoli reklamu, ale i po nákupu se mi stále zobrazují reklamy. Prosím opravte to nebo mi vraťte peníze.
Skvela tower defense gameska celkem lehka po upgradu vezi. Hlavne nemusi clovek sypat penize do toho
Hra je dobrá, ale v každé aktualizaci není nic, alespoň dát další aktualizaci pro stroje a také urychlit ostatní věci, abychom si mohli vydělat na hrdinu bez utrácení peněz. V každé aktualizaci nebylo nic nového. Pokud se to bude opakovat, bude to můj poslední pokus a poté tuto hru ukončím.
Geniální nápady, dobrá grafika, ale... Plaťte za výhru a kupování hrdinů není OK! Podívejte se na HAWK dal chlapům.
Příliš dotěrný. Chce informace z Facebooku, chce e-mailovou adresu. Přebírají náhodné reklamy, data mining se tváří jako hra.
World War 2: Shooting Games მძაფრსიუჟეტიანი pkkq
Dobrá hra na zabijeni času v práci
Vynucené reklamy? Vynucená práva FB? Okamžitě odinstalováno. Ode mě žádná skutečná mince.
Designově je to dobrá hra. Za výhru mechaniky se platí hodně, ale celkově je to dobré.
Alien Creeps TD (mobilní) ke stažení zdarma | Mujsoubor.cz
Jakmile začneme hrát, získáme možnost klepnutí, ale co je špatně, proč to na začátku necítí dotyky, vyjasněte to pro uživatele nebo Ur bude v příštích dnech určitě klapka😢
Nedávám vám možnost získat drahokamy snadno a je těžké upgradovat své zbraně
Pokaždé, když klepnu na reklamu, která mi získá drahokam, to jen řekne, že jste reklamu nezhlédli dostatečně na to, abyste získali odměnu, opravte to